do 18 januari 2018, 04:59 uur

Overeenkomst Turkije en Nederland

Minister van Buitenlandse Zaken Verhagen en zijn Turkse ambtgenoot Babacan ondertekenen woensdag 26 maart een overeenkomst over de intensivering van de betrekkingen tussen Nederland en Turkije.

De ondertekening van de overeenkomst vindt plaats ter gelegenheid van de opening van de eerste bijeenkomst van de Nederlands-Turkse conferentie. Deze conferentie biedt Nederland en Turkije een raamwerk om regelmatig op politiek en ambtelijk niveau informatie uit te wisselen en te overleggen over samenwerking op diverse terreinen, waaronder justitie, transport en klimaatbeheersing.

De ministers Verhagen en Babacan zullen tijdens een werklunch besprekingen voeren over onder meer de bilaterale betrekkingen, de toetredingsonderhandelingen van Turkije met de EU en de samenwerking tussen de NAVO en de EU.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl