Geen stem voor allochtonen bij Verdonk

4
3

Rita Verdonks beweging Trots op Nederland gaat voortdurend peilen wat het Nederlandse volk wil. Haar politieke visie wordt de komende tijd gevormd door een forum. Het volk mag het zeggen, maar allochtonen krijgen bij Trots op Nederland geen stem.

“We kunnen geen rekening blijven houden met een minderheid. Kijk nou naar de bevolkingssamenstelling. We zitten met 15 miljoen autochtonen en twee miljoen allochtonen en bij iedere beslissing die we nemen houden we toch vooral ongelofelijk veel rekening met die minderheid”. Die uitspraak doet Verdonk vandaag in De Pers.

De partij van Rita Verdonk gaat dus permanent peilen wat het blanke, Nederlandse volk wil en denkt.

4 REACTIES

  1. Democratie is wat de meerderheid beslist, ja dat is waar.. maar democratie is ook dat je luistert en omziet naar de minderheid!!
    Rita Verdonk zet net als de PVV van Wilders de mensen in dit land weer tegen elkaar op. Misschien trekt ze met die uitspraken weer stemmers van die partij weg maar ik reken erop dat er nog veel meer mensen in Nederland zijn die wel met ALLE minderheden rekening houden; van welk ras of geloof deze Nederlanders dan ook zijn. Let niet altijd op die politici die een grote mond hebben en niet echt iets te bieden hebben maar op die politici en partijen die wel durven geloven in samen !

  2. Dit is gewoon discriminatie! Dat er niet naar je stem geluisterd wordt is iets heel wat anders dan je stem te mogen laten horen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here