Geert Wilders

2
1

Wederom een stuk over Geert Wilders? Is hij het waard? Ja ik vind van wel.

Onze Geert beheerst bijna dagelijks het nieuws, het ganse land smult van zijn aanwezigheid en ook onze buitenlandse collega’s hebben het fenomeen Geert ontdekt. Ultieme reclame voor ons prachtige land als het aankomt op meningsvrijheid..toch?

Ik vind van niet. Geert, ik mag hem tutoyeren, is de belichaming van het falen van ons democratische schijnverhaal. Het is nu eenmaal zo dat Geert een grote meerderheid heeft weten aan te spreken binnen ons land, laten we er vanuit gaan dat hij ook nog is écht de grootste wordt straks tijdens de landsverkiezingen. Dan vind het grootste gedeelte van Nederland dat wat hij zegt waarheid is….Hoe kunnen de andere partijen nu dan al zeggen dat ze onze Geert buiten sluiten?? Dit is ongelofelijk. Een dikkere vinger naar stemmend Nederland. Mensen die op Geert stemmen worden betiteld als stom, kortzichtig etc. Wederom voelt het gevestigde Den Haag zich zo ongelofelijk superieur. Alle partijen vallen huilend in elkanders armen om Geert weg te schuiven, samen met Geert brokkelt het pluralisme af. Ik ben het niet eens met Geert maar ik kan me voorstellen dat mensen zich kunnen vinden in zijn voorkomen als de Blonde Rebel.

Dit alles terzijde, altijd het politieke aspect. Hoe gaat Geert zelf om met de situatie. Vroeger was hij gewoon “die blonde van de VVD”. De permanentkoning van het binnenhof. Hij heeft zich echter ontpopt tot, voor sommige, de Verlosser. Hoe moet Geert zich voelen nu hij nog niet eens de hand aan zich zelf kan slaan zonder dat er een bodyguard naast staat/ligt? Ik denk dat het Geert niet in de koude kleren gaat zitten.

Vroeger was alles beter. Op zaterdag en zondag niets te doen. Beetje luieren. En dan doordeweeks het woord van de VVD verkondigen. Na een dag hard werken snel in de auto stappen en naar huis scheuren. De partij betaalt mijn boetes wel. Thuis aangekomen gaat de sleutel snel in het slot, de deur schiet open. De geur van Hongaarse Goulash komt hem tegemoet en de ontspanning maakt zich meester van Geert. Hij ploft neer op de bank, krijgt een dikke pakkerd van zijn vrouw en zet ondertussen nog snel even RTL Boulevard op. Wat is die Albert toch een enorme relnicht denkt Geert nog ff snel. Zijn vrouw komt al aangelopen met een koude rakker. Geert sluit zijn ogen en geniet, ondertussen hoort hij zijn vrouw roepen: Schatje, douche nog maar even het eten duurt nog even. Sorry, maar ik moest even lang bij Mama. Geert stapt de douche binnen, op de achtergrond hoort hij Rocket Man van Elton John. Nadat hij 15min uitgebreid heeft gedoucht doet hij zijn fluweel rode badjas aan met zijn gouden initialen en stapt hij in zijn bruin/wit/blauw geruite sloffen.

Hmmm Goulash … Na het eten nog even knuffelen met vrouw lief, wat films van Chuck Norris kijken en dan slapen.Weer een ontspannen dag achter de rug….

Geert kijkt vanuit zijn kantoor van de PVV eens omhoog naar de sterren. Hij is diep in gedachten. Het is elf uur ’s avonds. Pablo, Diabolo en Ernst zitten te kaarten. Hun zwarte jasjes hangen netjes over de stoelen heen. Af ten toe kijken de drie mannen verschrikt om zich heen als ze iets horen, is onze baas in gevaar? Als het antwoord nee blijkt te zijn kan de hand weer van de Glock 12 volautomatisch af. Ernst wint, hij heeft een straight. Geert draait zich weer om naar het raam. Links van hem wordt het Torentje verlicht door de maan, Jan-Peter was net op tijd thuis voor een bord stampot en dat in mei. Geert zucht, kijkt naar de Grote Beer hoog in de lucht sluit zijn ogen. Hij ruikt de Goulash al bijna, zijn badjas hangt al klaar, die koude pint is al ontkurkt de sleutel zit al in het slot nog één keer draaien en hij is binnen…….

Robert Smaak

2 REACTIES

  1. Onze Lieve Geertje is een goed PR-Manager van de Joden. De grote geldschieters uit de VS. Ik ben bang dat de drollevangers die jonge meiden nu dragen Trend wordt omdat de Joodse kap dadelijk Mode wordt. Ik zag Geertje op journaal ergens in de VS bij een joodse bijeenkomst kap op zijn hoofd, waarbij zijn haren verpletterd was. Als de Taliban doneerde zou hij dan alleen tegen de Joden? Of ….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here