Oproep voor moslims om te stemmen

1
2

Jonge moslims moeten gaan stemmen bij de Tweede Kamerverkiezingen op 22 november. De Landelijke Moslims Jongeren Organisatie (LMJO) doet donderdag een dringend beroep op de jongeren schrijft Nieuws.NL vandaag.

Volgens de organisatie kunnen de jongeren hun belangen verdedigen door te stemmen. De organisatie vindt dat er niet altijd maar óver moslims moet worden gepraat maar ook mét de moslims. “Door te stemmen geef je een signaal af aan de politiek dat die zich niet alleen moet bezighouden met de islam als integratieproblematiek.

Net als elke Nederlander hebben wij te maken met woningnood, veiligheid en leefbaarheid in de wijken.” De LMJO is een landelijke organisatie die moslims wil stimuleren een actievere houding aan te nemen in de Nederlandse samenleving schrijft de site.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here