Turkije verbreekt banden met Frankrijk

2
2

Turkije heeft zijn militaire betrekkingen met Frankrijk voorlopig verbroken omdat het Franse parlement een wet heeft aangenomen die ontkenning van de genocide op Armeniërs in de nadagen van het Ottomaanse Rijk strafbaar moet stellen.

Dat heeft de bevelhebber van de Turkse landstrijdkrachten, generaal Ilker Basbug, woensdag volgens het Turkse staatspersbureau Anatolia gezegd.

2 REACTIES

  1. gewoon alle contacten verbreken, inclusief de 4,5 miljard euro handelsrelatie waar de fransen van profiteren.

    daarna een wet aannemen die het verbied om de algerijnse genocide te ontkennen. zodra franse mensen turkije binnentreden, onze militaire politie hen laten vragen of ze de algerijnse genocide erkennen….zeggen de fransjes nee, hup de cel in voor 50 jaar. laat frankrijk ze maar proberen eruit te halen 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here