Turkije weert vluchten uit Nederland vanwege coronavirus

0
1

Vanaf zaterdagochtend mogen vliegtuigen uit Nederland niet meer landen in Turkije. Dit in verband met de verdere verspreiding van het Coronavirus. De maatregel geldt tot 17 april, meldt de Turkse transportminister.

Europa wordt momenteel gezien als epicentrum van de wereldwijde corona-uitbraak. Vandaar dat ook vluchten uit Duitsland, Frankrijk, Spanje, Noorwegen, Denemarken, België, Oostenrijk en Zweden niet meer mogen landen op Turks grondgebied.

Eerder vandaag werd bekend dat Turkije alle scholen sluit nadat een paar dagen eerder het eerste geval van besmetting met coronavirus in Turkije werd ontdekt.

Lees ook: Turkse man eet Yoghurt met zeep om coronavirus te bestrijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here