ma 18 december 2017, 15:45 uur

Gezochte Turk sterft in Brabant

Etten-Leur blijkt de verblijfplaats te zijn geweest van de voortvluchtige leider van de Turkse, extreem-linkse organisatie DHKP-C. Maandagmiddag overleed Dursun Karatas (56), die zich schuilhield in een rijtjeshuis van een Turks gezin in de Noord-Brabantse gemeente.

Het is nog niet bekend hoe lang hij daar verbleef. Karatas is een natuurlijke dood gestorven schrijft NRC Next.Er is 1 reactie

  1. murat
    Geplaatst op 15 augustus 2008 om 9:58 pm uur.

    hoe kan je zo iemand turk noemen ik wil dat het nooit meer zo iets wordt gezegd. dat is gewoon een landverraader zulke mensen moe je ophangen schrijf maar guerilla strijder terrorist weet ik wil maar noem hem geen turk een turk is trots op zijn eigenland en geeft zijn leven voor zijn vlag. Hou van je land of rotop naar je strond sory maar dit zijn de werkelijke feiten. hoop op reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl