Verdachten schietpartij ijssalon gepakt

0
3

De schietpartij bij een ijssalon in het Duitse Rüsselsheim blijkt een dodelijke afrekening onder Turken te zijn. De afrekening heeft drie personen het leven gekost. Een 29-jarige Turk en een van de aanvallers, een 26-jarige Turk, kwamen om het leven.

Ook een Griekse vrouw, eigenaresse van een nabijgelegen restaurant, kwam in de kogelregen terecht en raakte dodelijk getroffen meldt Nu.NL. De broer van de 29-jarige werd zwaargewond. Hij is onder politiebewaking geplaatst.

De politie in de deelstaat Hessen kon twee verdachten oppakken na de confrontatie dinsdagavond, waarbij schietwapens en messen werden gebruikt. De verdachten zijn twee Turken (28 en 49 jaar). De politie sloot eerwraak niet uit. Enkele betrokkenen zijn nog voortvluchtig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here