Vier Turkse jongemannen overleden bij crash op de A12 bij Den Haag

0
1
Vier Turkse jongemannen overleden bij crash op de A12 bij Den Haag
Beeld: (c) Omroep West
Vier Turkse jongemannen overleden bij crash op de A12 bij Den Haag
Beeld: (c) Omroep West

Bij een ongeluk op de A12 afgelopen nacht zijn vier Turkse jongemannen uit één familie om het leven gekomen. Hun auto reed tegen een vangrail aan waarna de wagen achter de vangrail op de zijkant terecht kwam. Hoe het eenzijdig ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.

Volgens het Algemeen dagblad gaat het om twee broers en een neef uit één familie met Turkse wortels uit Zoetermeer en Den Haag: Yunus Igdir (16), Emre Igdir (18) en Mohammed Igdir (21). Het vierde slachtoffer is een zwager, die binnenkort zou trouwen.

Het fatale ongeluk is als een harde klap aangekomen schrijft de krant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here