Gezochte Turk sterft in Brabant

1
3

Etten-Leur blijkt de verblijfplaats te zijn geweest van de voortvluchtige leider van de Turkse, extreem-linkse organisatie DHKP-C. Maandagmiddag overleed Dursun Karatas (56), die zich schuilhield in een rijtjeshuis van een Turks gezin in de Noord-Brabantse gemeente.

Het is nog niet bekend hoe lang hij daar verbleef. Karatas is een natuurlijke dood gestorven schrijft NRC Next.

1 REACTIE

  1. hoe kan je zo iemand turk noemen ik wil dat het nooit meer zo iets wordt gezegd. dat is gewoon een landverraader zulke mensen moe je ophangen schrijf maar guerilla strijder terrorist weet ik wil maar noem hem geen turk een turk is trots op zijn eigenland en geeft zijn leven voor zijn vlag. Hou van je land of rotop naar je strond sory maar dit zijn de werkelijke feiten. hoop op reactie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here