zo 17 december 2017, 20:44 uur

Samenwerking Heineken en Turks Efes

Heineken is een samenwerking gestart met de Turkse brouwer Efes om te investeren in Oezbekistan. Daarnaast gaan de twee samenwerken in Kazachstan en Servië. Dit hebben de brouwers maandag bekendgemaakt zonder financiële details te geven.

Samen willen Heineken en Efes een aantal brouwerijen overnemen in Oezbekistan. In Servië en Kazachstan gaan Efes en Heineken hun brouwerijen combineren. Efes is de op een na grootste brouwer van Kazachstan met een marktaandeel van 25 procent en twee brouwerijen. Heineken is hier de op vier na grootste brouwer met een marktaandeel van 5 procent.Er is 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl