Amerikaanse online gigant Amazon.com van start in Turkije

0
1
Amerikaanse Amazon.com van start in Turkije

Amerikaanse Amazon.com van start in Turkije

De Amerikaanse retail gigant Amazon is gisteren van start gegaan in Turkije. “Vanaf nu kunnen klanten in heel Turkije www.amazon.com.tr bezoeken om te winkelen voor een selectie van miljoenen producten, met het voordeel van lage dagelijkse prijzen en betrouwbare gratis levering voor bestellingen van meer dan 50 Turkse lira’s” aldus het bedrijf in een persbericht.

Amazon bediende haar Turkse klanten al, bijvoorbeeld via haar Duitse website, maar gaat nu de strijd ter plekke aan met lokale concurrenten zoals de online retailer Hepsiburada en GittiGidiyor, een dochteronderneming van eBay.

Het bedrijf van Jeff Bezos – momenteel de rijkste man van de wereld – biedt in Turkije een uitgebreide selectie van producten in 15 categorieën, zoals boeken, consumentenelektronica, sport, outdoor, gereedschappen, speelgoed, huisverbetering en baby, inclusief producten van meer dan 1.000 lokale Turkse bedrijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here