vr 19 januari 2018, 06:42 uur

VN-chef bezoekt Turkije

De secretaris-generaal van de Verenigde Naties, Ban Ki-moon, brengt deze week een bezoek aan Turkije. Hij woont er een ministersconferentie bij van Iran en landen die aan Irak grenzen zoals Turkije zo berichtten de VN dinsdag.

In Turkije is de roep om militair ingrijpen in Irak groot als gevolg van guerrilla-aanvallen en terroristische aanslagen gepleegd in Turkije door leden van de Koerdische afscheidingsbeweging PKK. De Amerikaanse president George Bush spreekt 5 november onder meer over het Turkse voornemen het leger de Iraakse grens over te laten steken met de Turkse premier Recep Tayyip Erdogan, zo liet de Amerikaanse regering dinsdag weten.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl