do 18 januari 2018, 05:02 uur

Korte film Turkse Chick in bioscoop

De korte film ‘Turkse Chick’ komt in de bioscoop, zo meldde distributeur Independent Films donderdag. Turkse Chick gaat over de 17-jarige skateboarder Fokko die gefascineerd raakt door de sensuele schoonheid van Dilara, een Turks meisje met een hoofddoek.

Yolanthe Cabau van Kasbergen (ONM) en debutant Julian Wolf vertolken de hoofdrollen. De productie ging vorige week in première op het Nederlands Film Festival in Utrecht en is vanaf 19 oktober te zien voor de horrorfilm The Grudge 2.Er is 1 reactie

  1. mahonie
    Geplaatst op 23 oktober 2006 om 1:47 am uur.

    siktiimin gavurlari allemaal discrimerende acties,,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl