Turkse kiezer blijft CDA/PvdA trouw

7
1

De Turkse kiezer lijkt voorlopig CDA en PvdA trouw te blijven, ondanks het schrappen van Turkse kandidaat-Kamerleden van hun lijst voor de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november. Dat is donderdag gebleken uit de tweewekelijkse Stemindex Allochtonen van onderzoeksbureau Foquz.

Wel is nog steeds de woede onder Turken groot. Donderdag demonstreerden enkele tientallen Turkse jongeren bij het partijkantoor van de PvdA in Amsterdam. Ze brachten hun onvrede over aan het PvdA-Tweede Kamerlid Frans Timmermans. De meeste aanwezige jongeren lieten blijken bij de verkiezingen niet meer op de PvdA te willen stemmen.

7 REACTIES

  • Natuurlijk is het waar.
   Ik snap niet waarom Turken nog steeds op de PVDA
   Stemmen. Wouter Bos heeft heeeel duidelijk
   Voor de camera’s gezegd,
   We moeten oppassen dat we geen ALLOCHTONEN
   Partij worden. Sindsdien moet ik de PVDA niet meer.
   En waarom CDA? De C staat voor Christen
   En die moeten moslims niet. Dan is vriendje Pechtold
   Niet eens z’n slechte keuze. Ik zou bijna zeggen de beste keuze.
   Onnodig om te vermelden dat ik nog nooit op deze partijen heb gestemd

 1. Avrupada ki Türkler maalesef çogunlukla mankurtlasip sapitmislar. bir kismi din ile kafayi yiyip araplasmis, diger bir kisim ise avrupa boku yiyip batili efendilerine benzeme hastalina kapilmis. yani kisacasi piçlesip hiçlesmistler.

  eeh, hal böyle olunca da gelen siker, geçen siker…

 2. TURK milleti UYAN ARTIK….. WORDT WAKKER…

  Oyunuza kullanin..
  STEM OP :islam-democraten

  Bari oyumuz musluman kardeslerimize gitsin…

 3. Mooie gedachten Islamitische partij in Nl, maar de kans daarop is zeer gering, als je echt nog een stem wil hebben in de kamer stem dan op Pechtold D66?Oke, is ook niet mijn partij maar zijn laatste uitspraken omtrent mensenrechtenschendenis en de “Armeense Kwestie” lijkt het mijn wel duidelijk.

 4. Gencler, yazdiklarinizi okuyunca uzuldum ,yazdiklarinizda sectiginiz kelimelerden.Biz Turkiyeliler,Atalarimizdan,nazik,kibar,bilgili,saygili,barisci olmayi ogrendik,ne yazikki sizlere ogretememisiz.Yine gec kalmis degilsiniz,fikir ayriligi olsada saygili olun lutfen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here