Turkse huwelijksfeesten steeds groter en luxueuzer

0
371
Turkse huwelijksfeesten steeds groter en luxueuzer

Turkse huwelijksfeesten steeds groter en luxueuzer

Het aantal dure, luxueuze en grootschalige huwelijksfeesten van multiculturele trouwlustigen waaronder Turken neemt toe. Zaalexploitanten springen daarop in en bieden chique feestzalen van flinke omvang. Dat blijkt uit een onderzoek van Spronsen & Partners horeca-advies schrijft het Algemeen Dagblad. Het bedrijf bracht onlangs deze publicatie uit over multiculturele feestzalen waaruit blijkt dat nieuwe zalen doorgaans een luxueuzer aanbod hebben en meer zalen aanbieden dan de al langer bestaande partycentra.

“Je hebt die ruimte nodig, omdat er veel genodigden zijn. Een Turkse bruiloft telt gemiddeld 750 gasten. Bovendien komen de gasten van een multiculturele bruiloft overal vandaan, vaak van ver. Dus moet er veel gratis of goedkope parkeerruimte in de buurt zijn” aldus Guido Verschoor van Van Spronsen & Partners horeca-advies in de krant.

De vraag naar meer luxe zou volgens Verschoor ingegeven zijn door de moderne leefstijl van een deel van de tweede en derde generatie. Bron/lees verder: in het Algemeen Dagblad

FOTO: De Koning Party & Events Amsterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here