Turkije doet onderzoek naar Nederlandse spion

0
251
Turkije doet onderzoek naar Nederlandse spion

Turkije doet onderzoek naar Nederlandse spion

Turkije is een een onderzoek begonnen naar een Nederlandse diplomaat die als spion in Turkije zou werken. Volgens Turkse media zou het gaan om een Nederlandse spion die in Turkije is om informatie in te winnen. Nieuwsstation A-Haber meldt dat het gaat om een diplomaat met de initialen A.Z. Dat schrijt de NOS vandaag.

Volgens de omroep maken ook de kranten Aksam en Sabah melding van het bericht. Zij hebben kennelijk informatie van de Turkse inlichtingendienst en berichten dat de dienst de Nederlander al enige tijd volgt. De kranten plaatsen een foto bij het stuk van twee mannen die in een restaurant met elkaar zitten te praten.

De spion zou onderzoek doen naar banden tussen de Turkse regering en IS en over de Turkse operatie in het Syrische Afrin, aldus de NOS. Bron/Lees verder bij NOS.nl (FOTO: Sabah Gazetesi/Twitter)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here