Arjen Robben naar Besiktas in Turkije?

0
181
Arjen Robben naar Besiktas in Turkije?

Arjen Robben naar Besiktas in Turkije?

Arjen Robben gaat misschien naar Turkije. Althans, als we Voetbalzone.nl mogen geloven. De site schrijft dat Besiktas wilde plannen heeft voor komend seizoen en dat ze interesse heeft in Arjen Robben. De 34-jarige aanvaller speelt momenteel voor Bayern München. Eerder had de Turkse topclub al interesse getoond in Robben.

Arjen Robben (Bedum, 23 januari 1984) is een Nederlands voetballer die doorgaans als rechter- of linkervleugelaanvaller speelt. Hij verruilde Real Madrid in 2009 voor Bayern München, waar hij in januari 2017 zijn contract verlengde tot medio 2018. Robben was van 2003 tot en met 2017 international van het Nederlands elftal, waarvoor hij 96 interlands speelde en 37 keer scoorde.

Foto: Robben in het tenue van Oranje – photo credit: theglobalpanorama Arjen Robben via photopin (license)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here