Binnenkort op Turksnieuws: dagboek Turkse verkiezingen

8
11

stemmen n_82651_1

Vanaf 25 mei zal op Turksnieuws dagelijks verslag gedaan worden van ontwikkelingen rond de parlementsverkiezingen in Turkije op 7 juni. Impressies van openbare partijbijeenkomsten, uitspraken van kandidaten, de laatste peilingen, opinies en alles wat verder met de verkiezingen verband houdt, de lezers van Turksnieuws zullen er nauwgezet over op de hoogte gehouden worden.

8 REACTIES

 1. Ik weet niet wie dat gaat verzorgen, maar als Peter Edel dat gaat doen, dan maak ik daar bij voorbaat bezwaar tegen.
  .
  Zoiets hoort door een objectieve verslaggever gedaan te worden, of op zijn minst door iemand die zijn persoonlijke voorkeur niet op de voorgrond legt.

  • Tsja Als objectiviteit aan de orde komt moeten we jou zijn? hahaha LOL Lul toch niet AKP poesje!
   Jij klets alleen pappie Erdogan na.
   Laat peter maar informatie neerpennen die tot nadenken noopt. En Stratenmaker… je mag rustig schrijven hoor.LOL en nog eens LOL

   • Hahaha lol , begin maar met die imam in Duitsland die met een valse stembiljet voor 2de maal ging stemmen op de AKP en toen hij gesnapt werd zei hij dat het voor zn vrouw was, toen hij daarmee ook door de mand viel kwam hij met de opmerking “dat hij wilde testen of fraude moglijk was “lol .. een imam notabene

    • Och gut, het heeft weer een incidentje gevonden om op te blazen.
     Wil je een compressor lenen jongen, dat spaart je longen…
     .
     En een LOL dat ze hebben met z’n tweeën! Maar ondertussen staan ze in het dagelijkse leven aan de zijlijn met hun meningen, visie en onderbroekenlol. Gewoon lijdzaam toekijken hoe de AKP nog eens 4 jaar lang jullie leven gaat bepalen jongens!
     .
     Wat is het toch heerlijk om aan de goede kant van de lijn te staan!
     Life is good!

     • Niet vergeten om te gaan stemmen he op 7 juni, anders mag je helemaal niet meer meepraten, dat weet je.

     • verkiezingsfraude, corruptie , intimideren van rechterlijke macht zet onze straathoertje net zo makkelijk weg als incindentjes . Dit geeft maar eens wederom aan wat voor norm besef hij heeft.

   • Heb ik gezegd dat IK dat dagboek zou moeten verzorgen dan?
    En of ik mag schrijven ga ik natuurlijk niet aan jouw goedkeuring voorleggen, aangezien je mijn mindere bent zowel qua discussiëren als schrijven, dus je zou er niet eens een evenwichtig oordeel over kunnen vellen. Slechts je suggestieve Tokkie-oordeel mag je ter vermaeck ventileren.

    • Ik voel me absoluut in deze gesteund door fantastische vrienden die jou en de profiteurs voor het laatst graag uitzwaaien. Dus maak je maar niets wijs jochie.:)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here