Eerst werkloos, nu burgemeester in Turkije

4
3

In het TV programma ‘Tante in Turkije’ dat vanaf 26 juli om 20:55 op Nederland 2 te zien is, gaan Maxim en Inci Lulu Pamuk samen op verschillende plekken in Turkije het gesprek aan met Turkse Nederlanders. Zo ook met de burgemeester van Kayapinar, die tot voor kort werkloos in Nederland was.

4 REACTIES

 1. Het zal mij benieuwen, want ik zou de opzet hierachter wel willen weten. Van waar dit programma ???? Waarom is het zo belangrijk om te melden dat de burgemeester van Kayapinar, tot voor kort nog werkloos was in Nederland. Heeft dit een meerwaarde als informatie ???
  Absoluut NIET, dus laat dit dan achterwege debiel die je bent. Krijgt hij zijn brood of zijn geld van jou ????

 2. Dus iemand die niet aan werk kan komen hier in NL.

  Kan in Turkije zelfs een burgemeester worden.

  Dus zo hoog van niveau is nl
  en zo laag van niveau is turkije aangezien werkloze mannen in turkije meteen een burgemeester kunnen worden?

  is dat dan de opzet misschien?

  bedoel je zoiets?

  oneerlijke boel natuurlijk

  pffffff

 3. mee eens met Gadamer…

  ipv meteen negatief aangesproken reageren, kin je het ook positief labelen en naar je hand zetten…zo kom je niet als slachtoffer over en hoef je niet te verdedigen en aan te vallen en maak je je punt over de ander šŸ™‚

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here