Vodafone scoort goed in Turkije

2
3

Vodafone, naar omzet gemeten de grootste mobiele operator ter wereld, handhaaft zijn financiële vooruitzichten voor het jaar ondanks mindere verdiensten in Europa. Volgens het bedrijf wordt dat grotendeels goedgemaakt door snelgroeiende markten als Turkije en India.

Het bedrijfsresultaat voor het jaar zou moeten uitkomen op 11 tot 11,8 miljard pond (12,5 tot 13,4 miljard euro). In het eerste kwartaal van zijn gebroken boekjaar kwam de omzet van Vodafone 1,5 procent hoger uit, waar dat in het vorige kwartaal nog 2,5 procent was. De omzet in Europa daalde met 1,3 procent.

2 REACTIES

  1. Hi there, just became alert to your blog by means of Google, and discovered that it’s truly informative. I am gonna watch out for brussels. I’ll appreciate if you continue this in future. Plenty of people will probably be benefited from your writing. Cheers!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here