Hotel ontslaat sjansend personeel

1
6

Een klein hotel aan de Mediterrane kust van Turkije heeft al zijn mannelijke werknemers ontslagen omdat ze constant achter de vrouwen aanzaten. Pelin Yucel, de manager van het 27 kamers tellende Image Hotel in Marmaris, had genoeg van de rokkenjagers schrijft De Telegraaf.

Pelin zei woensdag alleen nog vrouwen in dienst te nemen, berichtten Turkse media. Het was een terugkerend probleem, aldus de manager.

1 REACTIE

  1. Haha.. ja het zwakke geslacht komt vaak toch als sterkste tevoorschijn. Turk betekent “sterk” maar hier is de geest gewillig en het vlees zwak!
    Toch.. op den duur krijgt die hotelmanager alleen nog mannelijke gasten denk ik, want hoewel vrouwen niet “altijd” gediend zijn van de vele aandacht van de Turkse man.. pfff alleen maar vrouwen bij elkaar?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here