Reisbureau blut: Geen vakantie Turkije

4
2

De vakantie naar Turkije die ruim 2000 Nederlanders bij de Maastrichtse reisorganisatie Sun Travel hebben geboekt gaat niet door. Sun Travel kampt met een financieel tekort en kan de reizen niet meer betalen, meldde de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) donderdag.

Volgens directeur Piet Hein Debets van SGR dreigt faillissement voor Sun Travel. Over de oorzaak van het financieel tekort kon hij donderdag nog niets zeggen. Ruim tweehonderd van de gedupeerden zouden dit weekeinde naar Turkije vertrekken.

4 REACTIES

  1. Boek toch bij een reisbureau dat al jaren meedoet en niet alleen naar Turkije aanbiedt, er zijn er genoeg en ze zijn echt niet duurder.
    Wij boeken al jaren bij OAD, Neckerman, Arke, Hotelplan enz. Er hoeft nix mis te zijn met een reisbureau dat alleen Turkije doet maar het wordt zo zachtjes aan een moeilijk verhaal na vorig jaar en nu weer de 1e op rij.

  2. enfin betekent in het turks niet hetzelfde als hele sukur!
    en het is overigens wel algemeen aanvaard nederlands!

  3. mensen in NL willen voor een dubbeltje op de eerste rij, en er zijn mensen die graag een dubbeltje willen verdienen. dan krijg je dit! het is toch vreemd dat dit alleen in NL voorkomt! Terwijl uit Nederland nog geen 8 procent van het totaal aantal toeristen naar het land gaan…Dat geeft toch te denken. Somethings rotten at the reisbureau of Holland!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here