Hotel Bodrum Holiday Resort populair onder gezinnen in Bodrum

0
1
Hotel Bodrum Holiday Resort populair onder gezinnen in Bodrum
Het zwembad van Hotel Bodrum Holiday Resort.
Hotel Bodrum Holiday Resort populair onder gezinnen in Bodrum
Het zwembad van Hotel Bodrum Holiday Resort.

De vakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat veel toeristen weer richting Turkije gaan. Bodrum in Turkije is daarbij een favoriete bestemming. De stad aan de zuidwestkust van Turkije aan de Golf van Gökova, ligt tegenover het Griekse eiland Kos en biedt een bruisend centrum. Hotel Bodrum Holiday Resort is een populaire verblijfplaats voor veel Nederlandse gezinnen.

Het ruim opgezette complex, direct aan zee gelegen is één van de meest volledige resorts in Bodrum. Het is een zeer weids opgezet en een absolute aanrader voor het hele gezin. Niet alleen vanwege de waterglijbanen en het uitgebreide animatieprogramma, maar ook vanwege de grote familiekamers waar tot wel 6 personen in kunnen.

Hotel Bodrum Holiday Resort is direct aan zee gelegen. Op ca. 4 km vind je, in het bruisende centrum van Bodrum, vele restaurants, bars en winkels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here