Turks tintje op LiteSide festival

0
2

Van 22 t/m 24 augustus wordt op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam de derde editie van Liteside Festival gehouden. Er wordt aandacht besteed aan artiesten vanuit Turkije. Zo gaat rapper Ceza op het festival optreden. Daarnaast is er ook een filmprogramma met films van Fatih Akin.

Ceza uit Istanbul is de meest succesvolle rapper van Turkse bodem. Ceza’s soms snoeiharde hiphop gebruikt invloeden uit de Turkse muziek. Ceza’s teksten zijn veelal maatschappijkritisch en rollen uit zijn mond in een absurd hoog tempo. In combinatie met de hypnotiserende klanken van de scratchtafel geeft het een duizelingwekkend effect. De avond sluit af met een after party.

LiteSide staat voor de mix tussen hippe oriëntaalse en westerse cultuur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here