Nieuwe verdachte in zaak-Imaç

0
2

Het Openbaar Ministerie heeft een nieuwe verdachte in het vizier in het onderzoek naar de liquidatie van Nedim Imaç, de voormalig voorzitter van voetbalvereniging Türkiyemspor. Het gaat om een 37-jarige man uit Amsterdam meldt Nu.NL.

Van hem is een DNA-spoor gevonden in de vluchtauto die bij de aanslag is gebruikt. Imaç werd op 17 februari vorig jaar op de stoep van een Turks restaurant in Amsterdam-Osdorp doodgeschoten. Het slachtoffer had daar de verjaardag van zijn zoon willen vieren.

Volgens een woordvoerder van het landelijk parket van het Openbaar Ministerie is de verdachte in kwestie vooralsnog niet aangehouden in het kader van het liquidatieonderzoek, omdat de man al voor een andere zaak vastzit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here