Mediterranée aan de Sloterplas

2
4

Na een succesvol experiment van een maand vorige jaar, opent Difrin Beachclub ook dit jaar haar deuren. Difrin Beachclub Sloterplas staat de gedurende periode van 6 juli tot en met 6 oktober 2008 aan de Noordzijde van het Sloterplas in Amsterdam Nieuw-West.

Difrin is het eerste echte ‘urbaan’ strand waar ook de bi-culturele medemens zich thuis voelt. Difrin is mediterraans met Turkse, Griekse en Libanese ‘mezzes’, kebab op de barbecue en livemuziek van afwisselend Turkse, Spaanse, Griekse, Arabische en Nederlandse artiesten.

Het fenomenale uitzicht, de kleurrijke bezoekers en medewerkers en de mediterrane uitstraling maken Difrin tot een uniek project. Difrin is opgezet door de voormalige eigenaar van een beachclub aan de Turkse kust, dhr. T.Y. Oksal. “Mijn beachclub was een ware ontmoetingsplek. Iedereen kwam samen en genoot van een ontspannen en een gezellige setting. Nu is Difrin ook te vinden aan het Sloterplas- Amsterdam.” – aldus Oksal.

In de tijd dat Difrin Beachclub aan het Sloterplas open is – ongeveer drie manden – pakt Difrin extra uit met muziek- en filmprogrammering in de avond. Zo komt er een openluchtbioscoop ‘Café Voor Gemiste Films’, waar films uit mediterrane landen worden vertoond. Tevens staat er elke avond live muziek en/of buikdanseres op het programma, dat in samenwerking met andere culturele instellingen en groepen tot stand komt.

2 REACTIES

  1. strand blijburg heeft het als eerste gedaan! Dus niet zeuren over uniek en eerste…

    Die had ook nog kwaliteitsmensen, leuke diverse publiek met smaak, en kwaliteitsmuziek! het eten was er in ieder geval ook goed en wat er niet kwam waren vage smakeloze turkse types (die gezien willen worden door 1,5 kilo make up of geld waarvan je niet wilt weten hoe het verdiend is) en marokkaanse gasten (die je liever niet wilt zien)…Ik heb een vaag idee dat dit qua locatie en qua sfeer die het bericht oproept helaas wel die kant op zal gaan. ik hoop het niet…zie dit als een ongevraagd advies. Je hoeft maar een keer de verkeerde gasten te hebben, de verkeerde muziek en niet te letten op kwaliteit van eten, en je bent de potentiele leuke mensen meteen forever kwijt!!!

    ik hoop dat het lukt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here