Corio koopt winkelcentrum in Turkije

1
3

Corio nv heeft winkelcentrum Iskenderun gekocht in de Turkse stad Iskenderun-Hatay. Dat heeft het vastgoedbedrijf dinsdag bekendgemaakt, schrijft Novum Nieuws. De totale investering in het winkelcentrum bedraagt naar verwachting rond de EUR116 miljoen.

Daarbij is het vooraf vastgestelde netto aanvangsrendement minstens 8%, zo meldt Corio, in lijn met de overige investeringen van het bedrijf in Turkije. Corio verwacht dat het winkelcentrum, haar tiende in Turkije, in de eerste helft van 2010 geopend zal worden.

1 REACTIE

  1. zaten hersey turkiyede yabancilara satiliyor…
    Migros bir ingilize satilidi.. Avrupalilar paralarini turkiyeden cekseler turk ekonomi batar… Satilik Vatan Turkiye:(

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here