Meisje overleden na vluchtmisdrijf

0
5

Een 18-jarige Turkse vrouw is gisteravond om het leven gekomen bij een aanrijding door een auto op de Antwerpsesteenweg in de Gentse deelgemeente Sint-Amandsberg (België). De bestuurder van de wagen pleegde vluchtmisdrijf, bevestigt de lokale politie van Gent.

De omstandigheden van de aanrijding zijn nog niet volledig duidelijk. Er is een verkeersdeskundige aangesteld en de politie en het parket zijn ter plaatse voor verder onderzoek.

Volgens de eerste informatie werd het slachtoffer, een Turkse van 18 jaar, aangereden toen ze de straat overstak. Het meisje werd meegesleurd en overleed ter plaatse aan haar verwondingen. De bestuurder zou door het rood licht gereden zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here