Toeristen gewond bij ongeval

0
4

Acht Nederlandse toeristen zijn gistermiddag gewond geraakt bij een ongeval met een jeep in de Turkse badplaats Alanya. De Turkse chauffeur kwam om het leven, zo meldde Barry Rigte, woordvoerder van alarmcentrale SOS International.

De jeep raakte tijdens een jeepsafari in de buurt van Alanya van de weg en stortte in een ravijn. De chauffeur van de jeep kwam bij de val onder de auto terecht en overleed ter plaatse. Een oudere Nederlandse vrouw liep bij het ongeval een kaakfractuur op. Ze is opgenomen in een ziekenhuis in Alanya. Zeven andere inzittenden van het voertuig raakten lichtgewond en mochten het ziekenhuis gisteravond al weer verlaten.

De slachtoffers worden in Turkije opgevangen door medewerkers van de ANWB Alarmcentrale. In totaal zaten elf mensen in de jeep. Twee van hen bleven ongedeerd. De Turkse politie heeft een onderzoek ingesteld naar het ongeval.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here