Turkije in trek als 2e verblijfplaats

0
2

Turkije staat dit jaar, naast België en Frankrijk, in de top drie van favoriete bestemmingen bij mensen die een tweede verblijf willen kopen. Dat zegt Geert Maes, de directeur van FISA, die van 27 tot 29 september voor de derde keer de beurs ‘Second Place’ organiseert in Brussels Expo, aan Focus TV.

De beurs richt zich volgens de organisator vooral op medioren. “Dat is een marketingterm voor 45-plussers bij wie de hypothecaire lening van hun eerste huis is afgelopen en van wie de kinderen het huis hebben verlaten. Het zijn meestal tweeverdieners die op zoek zijn naar een nieuwe plek om hun vrije tijd door te brengen”, legt Maes uit.

Wat favoriete locaties betreft, zijn er volgens Maes enkele opvallende verschuivingen merkbaar. “Dubai is plots erg populair en ook Turkije kent een groeiend succes. Het land is dit jaar zelfs de top drie binnengekomen”, zegt de FISA-directeur. België is nog altijd koploper, Frankrijk staat op nummer twee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here