Turkije en Irak tekenen veiligheidspact

11
4

Turkije en Irak hebben vrijdag in de Turkse hoofdstad Ankara een veiligheidspact getekend waarin de twee landen overeenkomen samen ’terroristische activiteiten van Turks Koerdische rebellen gaan voorkomen’. Dit heeft de Turkse minister van Binnenlandse Zaken, Besir Atalay, laten weten.

De overeenkomst is ondertekend door de Turkse en Iraakse ministers van Binnenlandse Zaken. De geplande regeling over Turkse militairen die op beperkte schaal over de grens mogen opereren, heeft het niet gehaald. Onderhandelingen over dit punt duren voort.

11 REACTIES

 1. Elke turkse slodaat die KOERDISTAN betreedt, heeft het zelfde lot als de Amerikanen soldaten in de soeniten driehoek van Irak.

  Aanval in Koerdistan= Veel Slachtoffer+ Verlies= Nederlaag en moerder verliest haar zoon.

  dit wens ik geen enkele moeder toe.

 2. bokan leer eerst eens fatsoenlijk nederlands te schrijven. Gezien je taal-nivo ben je hoogwaarschijnlijk een gevluchte koerd uit Tr=PKK?

 3. eeeye bokan, wat elke turkse soldaat die KOERDISTAN betreed?!! zoiets bestaat niet, je weet volgends mij niet waarom die soldaten daar zijn

 4. Welke Koerdistan? Naar mijn weten bestaat er nog steeds geen Koerdistan, alleen in de volksmond van diegenen die kwaad in de zin hebben. Elke terrorist verdient het om hard te worden gestraft, aangezien Irak niet in staat is om dit te bewerkstelligen, zal Turkije MOETEN optreden. Niks grenzen, buitengewone situaties eisen buitengewone maatregelen. Zie Israel, Amerika, EU enz.

 5. hey bokan over welke bogistan heb jij het mensen kurdler turkiyede 27 sefer kez isyan cikrati ve 27 sefer yerin altina komduk ve gine gomucegiz onlari yerin altina

 6. Jullie niveau van praten en kennis over dit soort gevoelige onderwerpen is 0.0000

  Jullie bedoel ik ( tec, semih, Anti en September en de ontkenners…)

  Jullie zijn gehersenspoeld met de turkse waarhied wat jammer genoeg niemand anders kent behalve jullie.

  Hey stelltje debielen ga lezen voordat je bullshit komt vertellen over Koerden en koerdistan.

  Dat is jullie probleem. ( LEZEN)!

  Maar dat doen jullie niet!

  Vanaf de eerste dag worden jullie groot gebracht met leugens en verdaaide versie van de geschiedenis. En jullie zijn ook nog so stom dat jullie ook op het gegeven moment gaan geloven.

  Van die stomiteit en naiefiteit komen jullie nooit af als jullie niet een keer de moeite nemen om over koerden en koerdistan iets te gaan zoeken en lezen. Een Onafhangkelijk bron!

  Of een keer gaan uitzoeken waarom de koerden in huidige turkije vechten tegen de medogenloze, beestachtige fasistische sultanachtige regiem van jullie.

  Maar jullie komen bijna allemaal hersens te kort en zomaar wat gaan brabelen en bulshit gaan vertellen ja die bestaat wel en die niet……

  Maar ik neem jullie ook niet veel kwalijk want jullie zijn gehersenspoeld. plus dat echt de medelijding heb met jullie en hoe dom en naief jullie zijn.

  Conclusie:

  Deze leugens zijn jullie aangeleerd. Deze leugens zijn doorgegeven aan de nakomelingen in dit geval Jullie, het zal ook jullie enige waarheid worden, jullie zullen je ‘waarheid’ op je beurt ook weer doorgeven. Als je lang genoeg blijf liegen.. zal de wereld jullie dan geloven…..

  Gr.

 7. Bla bla bla Ramyar je hebt waarschijnlijk echt de tijd en moeite genomen om je verhaal in zo een dure en wijze kaft te stoppen! Bij deze Gefeliciteerd?!

  Maarre hoe voelt het om als 1 van de weinige niet voor gelogen te worden?!! GAAP :S

  je zegt wel zo mooi ga maar eerst uitzoeken etc etc etc
  Kan me niet schelen,

  Conclusie:
  Schrijf die Koerdistan maar op je buik!

 8. Bla Bla,

  Als je naar zuid-Koerdistan komt, dan zul je wel zien of Koerdistan wel of niet bestaat Eigen vlag ( dus niet die kamalisten vlag van jullie, die de dood van miljoenen Armeneer op zich geweten heeft), leger , cultuur, die Koerdistan die in Iraakse Koerdistan momenteel zit, , zit ook in Turkije, en dan nemen wij in de loop der jaren van jullie terug , want jullie zijn bezetter, Fashisten, Rasisten. niemand kan van de moord partijen ontlopen.

  Heb jij echt een grote praatje Olhumm? kom dan maar naar Iraakse Koerdistan, en als je echt left hebt zoals je nu vanuit nederland zo een grote Smoel hebt, kom dan maar daar en zeggen dat Koerdistan niet bestaat. weet je wat jou over komt? dat wil je niet weten, dus geen grote mond vanuit nederland met een volle buik, want zodra je daar bent, dan gedraag je als een mislukte kip uit angst.

  Dit verhaal geldt ook voor de rest van jou kamalisten genoten.

  Keri hamu kurdu Kurdistan bao Goree ka Ataturk tia neshrawa basha, daiktan agem ba keri Kar kamalistekan

 9. olhum?? uit welk achterstraat ben jij tot stand gekomen zeg ?!

  Mij uitnodigen maar zelf ondertussen hier beter weten?!
  waar zit hier de logica in?! NIET DUS!!

  Iraakse koerden boeit me niet!! al heb je tig andere vlaggen in Iraak WHO Cares ?!

  Ik heb het over turkije, dus zou zeggen blijf in Iraak , steun je medelanders en have good luck!!

 10. BLa BLA,

  Irak schrijf je tenminste zo Olhuumm. en over die Iraak van jou gesproken, bedoel ik er mee dat dit stuk van Koerdistan vroeger bezet was door de Arabieren en fashistishe politica’s die ook tegenwoordig zich in de turkse regering bevinden.

  Dit stuk van Koerdistan hebben wij nu terug en de eerst volgende stuk, is dat stukje van koerdistan die momenteel bezet is door Turkije en binnen nu tot over 10 tot 20 jaar nemen wij terug en ook een ding en vergeet niet: het wordt al vanaf nu aangewerkt vanuit zuid-Koerdistan. niemand kan 40 miljoen koerden uitroeien. dit heeft de turkse regering jaren lang geprobeerd samen met Saddam Hoessein, met als resultaat: 00,0000000.

  onschuldige mensen in dorpen neerschieten en vervolgens de schuld aan de PKK te geven, om ze bij koerdische bevolking zwart te maken, dit lukt jullie nooit, maar wel leuk geprobeerd Olhuum, maar wij trappen niet in Fashisten, rasisten en bezetters. voor de duidelijkheid ik kom zelf uit Zuid koerdistan en voor mij maakt het niet uit over welke stuk koerdistan het gaat, want al die bezette stukken zijn voor mij het zelfde.

  maar je bent bepaald niet iemand die verstand heeft over dit soort onderwerpen, dat kan ik uit jou zinloze reactie al snel opvatten!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here