Kampioenschappen Turks Volksdansen

0
1

Op 8 december vindt de laatste editie van de Kampioenschappen Turks Volksdansen in de Stadsschouwburg Utrecht plaats, voordat Stichting Altays voor de jubileumviering in 2008 een ruimere jas zoekt. En dat is hard nodig, want de Stadsschouwburg barst inmiddels uit zijn voegen voor het publiek en de deelnemers.

De dansgroepen die dit jaar nummer 1,2 of 3 worden, winnen een optreden in de jubileumvoorstelling (net als nummer 1,2 en 3 van de jaren 2004,2005 en 2006).

Maar eerst nog de Kampioenschappen in 2007. Ongeveer tien groepen uit heel Nederland gaan de strijd met elkaar aan. De avond wordt geopend met de kampioen van 2006,groep TAKA uit Zaandam. Tussendoor treden stand-up comedians op. Kaarten zijn vanaf oktober te koop via Stichting Altays, tel 06 51020648,www.altays.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here