Onderzoek beleggingen in Turkije

1
2

De fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst Fiod-ECD heeft een onderzoek ingesteld naar beleggingsfraude met vakantiehuizen en een golfresort in Turkije. Bij de Fiod-ECD en politie is ‘een groot aantal’ meldingen en aangiftes binnengekomen van gedupeerde investeerders, laat het Openbaar Ministerie maandag weten.

De Fiod-ECD heeft een e-mailadres geopend voor slachtoffers. De dienst houdt zich behalve met het bestrijden van fiscale fraude bezig met beleggingsfraude, witwassen en faillissementsfraude. Er zijn geen mededelingen gedaan over het aantal slachtoffers dat zich heeft gemeld.

1 REACTIE

  1. Ja ook dom van die mensen om 50.000 eurie in een project te stoppen waar ze zgn. gegarandeerde winsten uitkeren.
    Ga lekker naar de bank en vraag advies. Of investeer in een project in je eigen land zoals huurpanden of de scheepvaart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here