‘Think about Turkey’

1
1

Stage lopen, een eigen onderneming starten of een maatschappelijk project neerzetten in het buitenland? Waarom dan niet in Turkije! Steeds meer jongeren hebben de interesse en behoefte om internationaal actief te zijn in Turkije, alleen weten ze vaak niet waar ze moeten starten.

Dit vormt de aanleiding voor de COSsen in Zuid-Holland, centra voor internationale samenwerking, om op donderdagavond 22 november 2007 in Rotterdam een jongerenbijeenkomst te organiseren. De behoefte van jongeren om zich in te zetten voor internationale samenwerking met Turkije krijgt hier ruime aandacht.

Na het grote succes van de vrijwel gelijknamige bijeenkomst over internationale samenwerking tussen Marokko en Nederland die in 2005 plaatsvond, zal ‘Think about Turkey’ in het teken staan van internationale samenwerking tussen Turkije en Nederland. Jongeren geven en krijgen informatie over de concrete mogelijkheden om zich in te zetten voor internationale samenwerking met Turkije. De COSsen werken voor deze gratis bijeenkomst samen met een aantal studentenorganisaties.

Het programma van ‘Think about Turkey’ duurt van 18:30 – 22:15 uur en is goed gevuld. Sprekers van verschillende organisaties en bedrijven zullen op deze bijeenkomst ervaringen en kansen bespreken tijdens een aantal workshops. Deze workshops gaan over stages in Turkije, ondernemen in Turkije en het opzetten van maatschappelijke projecten in Turkije. Ook is er een informatiemarkt waar verschillende organisaties en instellingen informatie geven over wat zij doen op het gebied van internationale samenwerking. Uiteraard is er daarnaast ruimte voor ontspanning en het nuttigen van een hapje en een drankje.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here