Turkse jongen dood na ‘stunt’ met trein

9
1

De 17-jarige Ismail uit Utrecht is dinsdagavond dodelijk verongelukt, toen hij op de Eykmanlaan werd gegrepen door een passerende trein. Volgens getuigenverklaringen reden vier jongens op twee scooters vanuit de stad richting de spoorwegovergang.

Ze leken met elkaar te dollen. Toen de spoorbomen naar beneden gingen, zouden ze elkaar hebben opgejut, wie nog vlak voor de trein langs durfde. Eén bestuurder van een scooter gaf hierop gas. Zijn bijrijder, het 17-jarige slachtoffer, probeerde lopend voor de trein langs te komen en werd gegrepen. De jongen overleed ter plaatse.

9 REACTIES

 1. en wat te denken van de bestuurder van de trein?
  je wordt toch gek als je zoiets voor je ogen ziet gebeuren en er niets is wat je nog kan doen?!

 2. Dat is echt bullshit wat ze schrijven!! Ismail zat achterop de scooter van een vriend en had zn capuchon op. Daardoor zag hij de trein niet en hij hoorde het minder door het geluid van de scooter. Toen hij het pas later aan zag komen wilde hij er van af springen maar t was al te laat.
  Su uydurduklarina bak bee!

 3. ALAH SABIR VERSIN AYLESINE IK BEN IN TR EN KEEK TOEVALIG OP LOKUM EN ZAG DIT ALAH AYLESINE SABIR VERSIN VE TUM DOSTLARINA BASGALI DILIYORUM

 4. Aii ALAH SABIR VERSIN AYLESINE!!!
  Ik had het 00k n0g pasgeleden gehoort over ’t gebeurtenis
  wat was er preccies gebeurt?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here