OM in beroep in zaak-Turkse zakenman

0
7

Het Openbaar Ministerie (OM) gaat in hoger beroep tegen het vonnis van twee van de zeven verdachten die zijn veroordeeld voor betrokkenheid bij de moord op de Turkse zakenman Ahmet Naci Havucgil.

De 42-jarige man werd in augustus vorig jaar dood gevonden langs de snelweg A50. Hij zou zijn gemarteld en vermoord vanwege een ruzie over twintigduizend euro.

De twee hoofdverdachten kregen vijftien en zestien jaar cel opgelegd. Zij tekenden onlangs hoger beroep aan. Datzelfde geldt voor een verdachte die anderhalf jaar cel kreeg voor zijn aandeel, terwijl het OM drie jaar had geëist. In die zaak is nu ook het OM in beroep gegaan meldt Nieuws.NL.

Het OM heeft verder beroep aangetekend tegen het vonnis van een verdachte die vier jaar cel kreeg opgelegd, terwijl het OM twintig jaar had geëist voor moord. Maar de rechtbank achtte moord niet bewezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here