Familie gestoken Rahman verbijsterd

11
6

De vader van de door een fietsendief doodgestoken Rotterdamse Rahman is verbijsterd. ‘Rahman wilde hem alleen maar aanspreken op de diefstal.’ Voor het huis van vader Mehmet in Rotterdam-Zuid lopen Turkse familieden, vrienden, kennissen en geschokte buurtbewoners af en aan voor een condoleance. Mehmet is kapot van verdriet dat zijn zoon Rahman door een fietsendief met een mes doodgestoken is.

Opmerkingen over het stelen van een fiets heeft Rahman het leven gekost. De MBO-student zag samen met vrienden een negroïde man lopen met een fiets, die enkele dagen daarvoor was gestolen. Eén van hen herkende de fiets als de zijne. Ze lieten de man stoppen en spraken hem aan op de diefstal.

Vervolgens ontstond er onenigheid waarbij de dief ineens een mes pakte en daarmee het slachtoffer, een Roterdammer van Turks/Nederlandse afkomst, stak. Hij ging er te voet vandoor. De politie is op zoek naar verdachte. Volgens een woordvoerster is hij tussen de 17 en 20 jaar oud. De Turkse gemeenschap in Rotterdam meent te weten dat het om een Antilliaanse dader gaat.

Morgen in de Telegraaf een uitgebreid verhaal over de dood van Rahman en een interview met zijn geschokte familie. Het in Nederland geboren slachtoffer wordt begin volgende week in Turkije begraven meldt De Telegraaf.

11 REACTIES

 1. Dit is al de zoveelste moord door een Antilliaan op een van onze broeders! Hoe lang gaat dit nog door, wie stopt die beesten?

  Rust in vrede broeder.

 2. mehmet,
  let op je woorden broeder. Door op deze manier over de situatie en andere medemensen te praten berokken je je broeders alleen maar schade! Cok ayip ve cok yanlis!

  karanliga kufretmektense bir kucuk isik yak, cok daha iyi edersin!

 3. Basiniz sagolsun.. Mekanin Cennet olsun Rahman arkadasim.. Birsey duydum.. dogurumu deyilmi bilmiyorum ama.. Faslinin biri Rahmetli Rahmanin basinda Kelmeyi saddet getirmis.. ve Rahman allahim diyip Gulerek Vefat etmis.. bu beni baya etkiledi

  Fatih – Oost

 4. waar gaat het heen met deze wereld? Tegenwoordig kun je niemand ergens op aanspreken. Ailesinin basi sagolsun ve Allah ailesine yardimci olsun. In de bloei van zijn leven en dan dit.

 5. allah rahmet eylesin.

  iyiliknen barisip,kotuluknen savasmak.

  hij was een held.waren er maar meer van dat soort mensen die er niet voor tegendeinzen een stap terug te nemen tegen diegenen die kwaadbloed in zich hebben.

  ik schaam me voor mensen die in dat soort situaties hun mond dichthouden tegen het kwaad.

 6. Rahman topragin bol,mekanin cennet olsun insaallah.

  cok uzuludm ve halen onlalarin etkisindeyim arkadasim esmaninki gibi…Arkadaslar Rahman icin dua edin..!

 7. […] doen naar een fatale steekpartij in Rotterdam, waarbij begin vorige maand de 18-jarige Rahman Ari om het leven kwam. De verdachte had tot kort voor het incident in de jeugdgevangenis gezeten en was onder voorwaarden […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here