Bollywood Awards van start

0
3

BollywoodGistermorgen is het startsein gegeven voor de jaarlijks terugkerende Award show van de International Indian Film Academy (IIFA). Drie dagen lang staat het Britse Yorkshire in het teken van de Indiase Bollywood film. Twee jaar geleden werd de Award show nog in Amsterdam gehouden.

“Na jaren van kritiek en cynisme, heb ik nu het gevoel dat we op de goede weg zijn. De Indiase film is bezig met een opmars, mensen beginnen deze cultuuruiting eindelijk te begrijpen. Daarom is het goed dat we weer terug zijn in Groot-Brittannie,” zei de ‘levende legende’ van de Indiase cinema en ambassadeur van de IIFA Awards, Amitabh Bachchan.

Zaterdag is de uitreiking van de Awards. Daarvoor zijn er nog speciale evenementen zoals een cricket wedstrijd, workshops en een ‘red carpet’ event. De IIFA Bollywood Awards 2007 zijn dagelijks te volgen op www.bollywood.nl, de Bollywood newsportal van Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here