CDA-Raadslid op werkbezoek Turkije

3
3

N. Kaya-Pamukcu, CDA-raadslid in VeghelOp uitnodiging van het Provinciaal Bestuur van Noord-Brabant brengt mevrouw N. Kaya-Pamukcu, CDA-raadslid in Veghel, komende week een werkbezoek aan Turkije. De provincie beoogt met het werkbezoek meer inzicht te krijgen in de cultuur en achtergrond van de Turkse gemeenschap.

Daarnaast hoopt zij de dialoog met de Brabanders van Turkse afkomst te vergemakkelijken. Om de tegenstelling tussen het moderne Turkije en het meer traditionele Turkije duidelijk zichtbaar te krijgen, brengt het gezelschap een bezoek aan het stedelijke en landelijke gebied van Istanbul en Ankara.

Het gezelschap zal tijdens het verblijf onder andere contact hebben met remigranten en leerlingen van Turkse en Nederlandse afkomst. Ook worden er een aantal moskeeën bezocht. De delegatie vertrekt op 21 mei en wordt weer terugverwacht op 25 mei.

3 REACTIES

  1. hier word ik egt gek van! werkbezoek aan turkije of waar ook, om inzicht te krijgen van de cultuur van de des betreffende land.

    of hier niet genoeg turken wonnen.

    lekker tussendoor vak van belastinggeld voor raadsleden die nix te(willen) doen hebben

  2. Ik vind het erg zinvol dat er van geheel brabant de wethouders, en raadsleden gaan kijken. Zo hebben ze ieder een beeld over een stukje leven in turkije.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here