SP-raadslid vast voor wapenbezit

0
1

Raadslid E. K. van de SP in Dongen zit sinds vorige week in voorlopige hechtenis. Justitie in Breda heeft dat vrijdag bevestigd. Welingelichte bronnen zeggen dat de 48-jarige volksvertegenwoordiger wordt verdacht van wapenbezit.

E.K. stond tijdens de laatste raadsverkiezingen op een lage negende plaats op de lijst van de lokale SP. Vermoedelijk door een groot aantal voorkeursstemmen uit de Turkse gemeenschap belandde hij toch op een van de vier SP-zetels in de Dongense raad.

Voorzitter Jolanda van Osta van de SP in Dongen vertelde vrijdag dat zij begin deze week door burgemeester Simone Dirven-Van Aalst is geïnformeerd over de arrestatie. Over de verdenkingen deed de burgemeester geen mededelingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here