Verdachten steekpartij ROC vrijgelaten

1
4

De hoofdverdachten van de steekpartij bij het Rotterdamse ROC Zadkine zijn gisteren vrijgelaten. Het Openbaar Ministerie (OM) heeft niet voldoende bewijs om de twee Rotterdammers langer vast te houden. Ze blijven wel verdacht.

Van een van hen stelt justitie dat hij een 21-jarige Rotterdammer vorige week dinsdag met een mes in zn been stak. De medeverdachte zou gericht hebben gedreigd met een pistool. Volgens een getuige zou hij zelfs geprobeerd hebben te schieten, maar het pistool blokkeerde.

De ruzie, voornamelijk tussen jongens van Turkse afkomst, mondde uit in een massale vechtpartij tussen twee groepen voor de deur van Zadkine schrijft Het Algemeen Dagblad.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here