Zang en dans talent? geef je op!

0
4

Lokum.nl zoekt samen met platenmaatschappij CrownStar Music (www.crownstarmusic.com) naar kandidaten voor een urban pop-latin act. Dit voorjaar verschijnt daarvan de eerste hit. Dus ben jij een jongedame die:

-met jouw dans een goede show kan geven op het podium -een goede zangstem heeft -een perfecte Engelse (en liefst ook Spaanse) uitspraak heeft -die serieus bezig zijn met een carrière in de muziekindustrie en showbizz -en die beschikbaar is voor repetities, trainging, videoclip-opnames, studiosessies en optredens vanaf april?

Geef je dan op voor de auditie! De audities vinden plaats in Amsterdam op 29 en 31 maart en 5 april. Je kunt je bio, fotomateriaal en eventuele demo sturen naar demo@crownstarmusic.com of neem contact op met A&R management @ CrownStar Music, 010-4334182.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here