Tarkan zorgt voor sensatie in Ahoy

1
4

De Turkse popster Tarkan zorgde zaterdag in Ahoy’, voor een sensatie onder Turkse meiden. Schouderschuddend, heupwiegend en met handkusjes onderwierp Tarkan, Turkije’s grootste popster, een halfgevuld Ahoy aan zijn Turkpop schrijft het Algemeen Dagblad.

Menig Turks tienermeisje viel bijna in katzwijm toen Tarkan zijn opwachting maakte. En Turkse vrouwelijke fans gooiden, net als Nederlandse, stukken ondergoed naar hun idool, zo bleek na een krap half uurtje. Het zou niet bij een paar slips blijven.

Ondanks het feit dat Tarkan ’het beste van Turkije’ is, was Ahoy niet uitverkocht. Wellicht omdat Tarkan’s grootste hits dateren van voor de milleniumwisseling. Veder blijkt het nieuwe Engelse repertoire, ook bij de 3500 aanwezigen, minder tot de verbeelding te spreken schrijft de krant.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here