Kenan Dogulu 31 maart in A’dam

0
1

Kenan Dogulu, die voor Turkije meedoet aan het Eurovisie Songfestival 2007, komt naar Nederland om zieltjes te winnen. De zanger treedt 31 maart op in The Sand in Amsterdam, aldus organisator 33Events donderdag.

Dogulu is in zijn thuisland een ster. De 35-jarige popster werd op zijn vijfde al toegelaten tot het conservatorium, studeerde in Amerika en bracht tot nu toe tien albums uit. IstanbulLive is het nieuwe concept van evenementenorganisatie 33Events, waarbij een concert van een Turkse artiest wordt gecombineerd met een afterparty met dj’s.

Op de eerste editie treedt Dogulu op met zijn dansers en zijn tienkoppige band. Onder anderen dj’s Chuckie en Hitmeister D verzorgen de afterparty. De Turkse zanger vertegenwoordigt in mei in het Finse Helsinki zijn land met het nummer Shake It Up Sekerim.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here