Politie zoekt getuigen moord Imaç

0
1

De politie in Amsterdam is op zoek naar drie Turkse vrouwen die de liquidatie van de Turkse Nedim Imac zouden hebben gezien. De vrouwen zijn volgens de politie direct na het schieten weggerend, in een kleine donkerkleurige auto gestapt en weggereden.

De politie gaat uit van meerdere daders die nog voortvluchtig zijn. Zij maakten bij de liquidatie gebruik van een witte bestelbus met een vals kenteken. Het busje bleek in 2003 te zijn gestolen en heeft volgens de politie vermoedelijk lange tijd buiten gestaan.

Het dak van het voertuig is verweerd en een buitenspiegel kapot. De mannen hebben de bus achtergelaten in de Griendstraat en tevergeefs geprobeerd het voertuig in brand te steken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here