Zware taak voor Nebahat Albayrak

12
4

Het vreemdelingenbeleid komt in het nieuwe kabinet onder de hoede van de staatssecretaris van Justitie, Nebahat Albayrak van de PvdA. Dat zeggen direct betrokkenen. De Turkse Albayrak krijgt een zware portefeuille, omdat ook het tbs-beleid haar is toebedeeld.

Integratie en vreemdelingenbeleid was in het huidige kabinet het domein van minister Verdonk. Het nieuwe kabinet trekt dat weer uit elkaar. Net als in de kabinetten-Kok en -Lubbers wordt een staatssecretaris verantwoordelijk voor het vreemdelingenbeleid.

12 REACTIES

 1. ik vind het jammer en tegelijk ook goed.

  jammer dat Nebahat als Turkse de portefeuille ‘vreemdelingenbeleid’ krijgt, en dus eigenlijk wellicht als excuus zal dienen voor een mogelijk niet zo vreemdelingen welgevallig beleid, en goed omdat Zij hier al ervaring mee heeft en vanuit kennis en partij gelieerde betrokkenheid over kan meepraten i.p.v. een puur technisch-ideologisch ego tripje van maakt zoals Verdonk dat heeft gedaan…

  humaner beleid JA
  Een allochtoon die strenge vreemdelingenbeleid bewaakt NEE

 2. nebahat vertegenwoordigd in ieder geval niet de turken.
  dat wou ik kwijt.

  zij is in ieder geval geen moslima.bewijs is dat ze zich niet als moslima gedraagd.

  paar jaartjes terug waren we in now en wow in rotterdam,zij was gedronken,elbisesi asiri pic ciplak…hollandalilarla sarmas dolas…cikarkende onlarla gitti.

  babasi cok uzuluyor ,haci amca 5 vakit kocatepe camisine gidiyor.
  nebahat suan hollandaliyla beraber kaliyor.

  BU YAPTIGIM DEDIKODU,MAAR AYNI ZAMANDA GERCEKLER. NE YAPMISKI NEBAHAT MUSLUMANLAR ICIN ??

  HOLLANDALILARIN KUKLASI VE PIONU.
  ZATEN OYLE OLMASAYDI YUKSELTMEZLERDI O HAINI.

  BASKA BIRCOK SOZDE BASARIYI ELDE ETMIS INSANLARDA VAR. BENIM ICIN NEBAHATIN ONLARDAN BIR FARKI YOK.
  ISTERSE BASBABAKAN OLSUN NE YAZAR. BOS DUNYA HALI ISTE.
  bugun var yarin yok.

  yarin birgun oldugunde turkler onu kesinlikle hayirla yaad etmiyecek. KENDISI GIBI OLAN SILAMDAN UZAK OLANLAR HARIC,ONLAR BUGUN ALKISLADIKLARI GIBI YARINDA FAYDASIZ ALKIS YAGDIRACAKLAR.

  DOEII

 3. ik neem aan dat je het tegen die moraliserende puber heeft die vind dat Nebahat geen Moslim is volgens haar en dus omdat ze geen praktiserende moslim is, de Turken niet zou mogen/kunnen vertegenwoordigen…

  alsof alle Turken praktiserend moslim zijn!

 4. hoi,
  Ik vind dat diegene die de turken vertegenwoordigd wel een praktiserende voorbeeld moslim hoort te zijn.
  Zo was het ook in het verleden met ons voorouderen de Ottomanen en in de tijd van de profeet Mohammed .
  groetjes

 5. Ik wil mijn reactie geven op die afschuwelijke persoon “wie is nebahat albayrak”‘

  Lan moloz als jij vind dat zij half naakt in dat discotheek of wat het dan ook is die now wow, ze geen goeie moslim is wat heb jij dan daar te zoeken tussen die mensen?

  Ben jij dan wel een goeie moslim?
  Dus denk aub eerst na met wat je zegt

 6. De kamer en kabinetsleden buitenlandse achtergrond hebben alle de nederlandse nationaliteit.Zij vertegenwoordigen hun party en niet een islamitisce gelloofsrichting en/of in Nederland verblijvende buitenlanders. Zij vertegenwoodigen in principe alle in Nederlad verblijvende ingezetenen.Hun achtergrond werkt eerder positief dan negatief. Bayan Albayragin sahsi yasaminin dedikodusunu birakalimda,yeni vazifesinde basarilar dileyelim.

 7. juist semra,
  bende zaten farkli birsey demedim.katiliyorum sana.muslumanlari ve turkleri temsil etmiyor.biz musluman turkler icin nebahatin diger hollandali politikacilardan bir farki yok .
  yani bir turk olarak ovunmuyorum nebahati kullanacaklar diye. ha baskasi ha nebahat.ne onemi varki.

  diger politikacilar gibi onada basarilar dileriz.

 8. ik sluit me helemaal aan bij Semra,

  juist door types als Mehriban en ‘wie is albayrak etc etc kunnen types als Wilders weer zeggen wat ze zeggen. Jullie beperken niet alleen de politiek tot hoe jullie in de wereld staan enm wat jullie denken te zijn, maar ook de personen!

  Mehriban: De grootste raadgever, adviseur, leraar van de profeet was een Jood! Dat vergeten veel moslims door hun vertekende blik op wat er gebeurt zou zijn! Dat heet selectiviteit! En dat heeft verschillende redenen. Ik snap best waarom je behoefte hebt om de wereld zo zwart wit in te delen, maar ik hoop dat er nooit een politicus in Nederland komt (van Turkse komaf) die dat ook zo ervaart of zo denkt!

 9. Hoe zit het met de armeense kwestie?
  Had zij voor de armeense genocide ingestemd?
  Zo nee, hoe komt het dan dat zij een van de wijnige Turken is die in de politiek zit.
  Als zij wel zou hebben ingestemd, dan is zij een ordinaire land verrader, dus geen Turk.

  Als een PROUD TO BE A TURK vertrouw ik deze omhoog geprezen nep Turk niet, dat is dan mijn mening.

 10. cengiz han,

  wat denk jij krom…

  Even los van of de genocide er wel is geweest of niet, los van wat nebahat in deze heeft gezged, een turk die denkt dat er wel een genocide is geweest is en blijft een Turk. Een Turk die een andere mening heeft, dat wel, maar het is en blijft een turk met wie je de overige 1000 punten die jou en hem/haar tot turk maken WEL DEELT…Een meningsverschil, hoe belangrijk ook, maakt iemand niet tot meer of minder Turk. Zeker geen politiek beladen onderwerp als deze…

  Jij kan dan ook niet op basis van politiek ideologiche argumetatie bepalen of iemand wel of geen Turk is…

  In Turkije zelf is die discussie wel of geen genocide inmidels gelukkig geen factor meer dat onbesproken is. Steeds meer mensen spreken, denken, en zoeken naar hun idee van waarheid…en dt is het nou net; een idee van de werkelijkheid die steeds meer (als het goed is) de werkelijkheid zal benaderen…

  En verder geldt:

  Niet all Turken zijn moslim en zeker niet alle moslims zijn Turken!…Er is gelukkig veel meer dat verbindt dan alleen maar de kleine factor religieuze overtuiging!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here