Funda Müjde betrokken bij ongeval

2
1

Gisteren schreven wij nog dat de meeste brokken in Turkije, in het verkeer worden gemaakt. Dat ondervondt ook Funda Müjde. De Turkse cabaretière en presentatrice raakte op vrijdag 9 februari 2007 betrokken geraakt bij een verkeersongeval in Istanbul.

Hierdoor moet zij de komende tijd veel verplichtingen moeten afzeggen totdat ze weer hersteld is. Funda Müjde is een veelzijdige cabaretière. Bekend is zij bij het grote publiek door, onder andere, haar bekroonde hoofdrol in de film Julia’s geheim, maar ook door rollen in televisieseries zoals Vrouwenvleugel en Zeg ‘ns Aaaa en recentelijk in Hallo Holland. Daarnaast verschijnt zij elke vrijdag met haar column in de Telegraaf.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here