Meeste auto-ongelukken in Turkije

5
1

In Turkije worden de meeste brokken in het verkeer gemaakt. Daar komen jaarlijks 820 automobilisten per miljoen om het leven. Dat blijkt uit onderzoek van Eurostat, het Europese statistiekenbureau. Op Malta en in Zweden gebeuren de minste auto-ongelukken.

Nederland scoort goed in vergelijking met andere Europese landen. De wegen in de omgeving van Utrecht zijn het veiligst van Nederland. In Duitsland is het risico van een fataal auto-ongeluk 129 op één miljoen. In Frankrijk gaat het om 178 op één miljoen en in België om 282 op één miljoen.

5 REACTIES

  1. In turkije zelf kwam uit onderoek naar voren dat in de meeste gevallen de ongelukken werden eroorzaakt door mannen die met drank achter het stuur gingen zitten…Turk erkegi hala (alkolden) erkek adama birsey olmaz diye dusunyor….

    wat verder ook blijkt is dat het aandeel mannen met een basisischool diplom in deze groep relatief erg groot is en dat in relatief te veel gevallen het rijbewijs waarschijnlijk langs dubieuze wegen is behaald…je kan tegen betaling doen alsof je les hebt gehad en tegen betaling ook de antwoordsleuterls vn de meerkeuzevragen tijden het exmen krijgen. het praktijkexamen is op een afgesloten pleintje ergens in de stad…tja, wat wil je?

  2. Helaas worden de meeste ongelukken in Turkije veroorzaakt door zowel mannen als vrouwen die iets te diep in het glaasje hebben gekeken. Ik snap niet waarom deze mensen niet harder aangepakt kunnen worden. Ze laten de beelden keer op keer zien op tv en nog verandert er niets. Het is toch krankzinnig dat je met alchohol op achter het stuur gaat zitten…? Ook de celebrities kunnen hier wat van..ik zou zeggen; afpakken die (fake)rijbewijs en een flinke boete!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here