Heroïne in Turkije onderschept

0
1

De Turkse politie heeft zaterdag bij de grens met Bulgarije 565 kilo heroïne in beslag genomen die bestemd zou zijn voor de Nederlandse markt. De harddrugs zaten verstopt in een aanhangwagen van een tractor.

De politie heeft ter plekke veertien mensen opgepakt, meldde het Turkse persbureau Anatolië. De harddrugs, met een straatwaarde van circa 21,5 miljoen euro, zaten verstopt in kartonnen pizzadozen in een vrachtwagen die naar Nederland zou rijden.

Bij politieacties in de stad Istanbul is de afgelopen week in totaal 258 kilo heroïne in beslag genomen, meldde minister Tüzmen. Turkije is het belangrijkste doorvoerland voor heroïne en andere drugs uit Azië met Europa als bestemming.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here